از اسیدهای آمینه و فواید آن ها برای عضلات مطالب زیادی خوانده و شنیده اید. اما اینجا به طور اخص روی آمینو های شاخه ای (لیوسین، ایزولیوسین و والین) بررسی هایی صورت گرفته که بسیار جالب توجه است.
- چربی سوزی بهتر با آمینو های شاخه ای
آمینو اسیدهای شاخه ای (لیوسین، ایزولیوسین و والین) در گروه آمینو اسیدهای ضروری قرار دارند، یعنی بدن می تواند آن ها را در داخل خود تولید کند و بنابراین باید از طیق رژیم غذایی روزانه برایش تأمین شود.
تحقیقات اخیر نشان داده که لیوسین برای سنتز پروتئین ضروری است جرا که این آمینو اسید چندین ماده دیگر را که در این پروسه دخالت دارند را فعال میازد. در حالی که دیگر آمینو اسیدها ابتدا داخل کبد تجزیه میشوند، اما آمینو اسیدهای شاخه ای بخش عمده شان در عضلات متابولیسم میشود. در شرایط کمبود کالری دریافتی به ویژه اوقاتی که پروتئین کافی در اختیار بدن قرار ندارد، هورمن کورتیزول باعث بیشتر شدن تخریب آمینو اسیدها (آمینوهای شاخه ای) میشود.